OM MIG

Me 1.jpg
 

Det har varit många saker i mitt liv som har kommit och gått. Det har varit få som har stannat kvar, fotografering är en.

Det är för mig, något otroligt speciellt när jag fångar ett ögonblick i bild. När jag håller ned avtryckaren, slutaren klickar och jag har frusit tiden för ett ögonblick. Den stunden kommer att finnas för alltid. Oavsett om det är vid ett bröllop, en födsel eller en dag i parken med familjen, tro mig, dessa stunder är lika viktiga för mig som de är för dig.

Jag har fotograferat så länge jag kan minnas och det har varit en otrolig resa. En som jag planerar att fortsätta under många år framöver!

Att flytta till Sverige 2012 förändrade mitt liv. Jag fick plötsligt ett nytt perspektiv och förnyad inspiration. Jag bor och arbetar i Stockholm och har hittills inte slutat upptäcka nya platser att utforska och fotografera.

Jag arbetar med alla olika sorters människor; från nyfödda till pensionärer och jag hoppas att få möjligheten att arbeta med dig för att skapa några mycket speciella minnen. Ta kontakt så kan vi träffas för en fika.
Jag ser framemot att höra från dig.

 
signature_photography_web.png