GRAVID

Pregnancy4.jpg
 
17 SMALL.jpg

Det är inte många saker i livet som är mer speciellt än att vänta de nio, “en livstid långa”, månaderna inför ditt barns födsel. Det är verkligen en riktigt magisk tid och jag tror inte att den som aldrig varit med om det verkligen förstår vad vi som föräldrar går igenom under denna tid. Kärleken till barnet kan aldrig sättas i ord!

Det jag strävar efter att ge är ett förevigat minne av dig som upplever detta förstahand!

Fotograferingen varar vanligtvis 1-2 timmar, där du guidas genom poser som framhäver din växande mage. Oavsett om du vill bära en graviditetsklänning eller bara något "bekvämt" kan vi göra nästan vad som helst för att få några riktigt fantastiska bilder åt dig. Meningen är att du ska vara bekväm!

Jag uppskattar också att familjen vill vara med. Detta är absolut inte ett problem! Partners och familjemedlemmar är mer än välkomna att vara med. Det finns gränslösa möjligheter och mycket roligt att ha. Om din partner och/eller dina barn vill engagera sig, se bara till att de bär kläder som "matchar" vad du har på dig! Ta gärna med dig babykläder och ultraljudsbilder om du vill.

 
 

 BOKNINGSALTERNATIV

 
 

Det finns två paket att välja från beroende på vad du vill:

  • Standardpaket: 1-2 timmar utomhusfotografering, inkluderar gratis ombokning om vädret är blir dåligt, 5 redigerade foton (i högupplöst utskriftsformat och webboptimerat format) från ett urval ni göra av cirka 40 foton. 2500: -

  • Deulux-paket: Allt från standardpaketet men inkluderar 10 extra redigerade foton (högupplösta utskriftsformat samt webboptimerade) 4000: -

Inom en vecka efter sessionen skickar jag ut en länk med ditt fotogalleri där du får chansen att välja de bilder du vill ha (beroende på ditt paket). De färdigställda bilderna kommer att levereras inom 2-3 veckor.

När vi möts för att gå igenom detaljerna kommer jag att ge dig en guide för förberedelserna för fotograferingen. Kom bara ihåg att meningen är att det ska vara bekvämt för dig!

 
 
 

 

 
Pregnancy5.jpg